Tapahtuman oletuskuva

15.3.2022 09:00

Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Arkance Summit 2022 – uusi ajankohta on 25.-26.10.

Arkance Summit on päätetty siirtää jälleen kerran kiihtyneen epidemiatilanteen vuoksi. Haluamme järjestää yhteisen kokoontumisen turvallisesti, mutta emme voi olla varmoja siitä edes maaliskuussa.

Tapahtuman uusi ajankohta on 25.-26.10.2022.

Huomioithan, että jo tehdyt ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti uudelle ajankohdalle, vaan ne perutaan järjestäjän toimesta. Kaikkien pitää siis ilmoittautua uudestaan normaalisti.

Huomioithan myös, että mahdollinen majoitusvarauksesi Sokos Hotel Triplassa ei myöskään siirry automaattisesti, vaan se tulee erikseen perua ja varata uudelle ajankohdalle.

------------------------------------------------------------------------

Perinteiset Civilpoint-päivät on nyt Arkance Summit 2022!

Rakennusalan ammattilaisille suunnattu kaksipäiväinen seminaari järjestetään Sokos Hotel Triplassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Päivien aikana kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja ja hanke-esityksiä, joiden punaisena lankana on suunnittelu ja tiedonhallinta. Näkökulma laajenee infra-alasta myös talonrakentamiseen ja omaisuudenhallintaan. Ensimmäisen tapahtumapäivän huipennukseksi verkostoidumme cocktail-tilaisuudessa ja nautimme yhdessä viihteellisen illallisen.

Toisen päivän ohjelma koostuu monipuolisista tietoiskuista ja yhteistyökumppaneidemme puheenvuoroista. Pääohjelman rinnalla järjestämme myös erityisesti infratoimialan asiakkaille suunnattuja luentomuotoisia ohjelmistokoulutuksia. Koulutukset kuuluvat seminaariohjelman hintaan, eikä mukaan tarvitse omaa konetta.

Mielenkiintoisia esityksiä ja hyvää keskustelua

Keräämme joka vuosi palautetta tapahtuman ohjelmasta ja järjestelyistä. Vuoden 2019 Civilpoint-päivät saivat kävijöiltä kokonaisarvosanan 4,3/5.

”Ohjelmaan ja järjestelyihin oli panostettu. Varmasti tulen uudestaankin.”

”Tapahtumaan oli helppo tulla vieraana ja infoa oli riittävästi sekä etukäteen että paikan päällä.”

“Mielenkiintoisia esitelmiä sekä tilaajan että varsinaisten tekijöiden tarpeisiin, hyvää keskustelua ja tiedonvaihtoa, kokonaisuutena alaa yhdessä eteenpäin vievä tilaisuus, illan ohjelmaosuus alkaa olla jo käsite.”

“Todella hyvähenkinen asiantuntijoiden tapaaminen.”

Early bird -hinta jatkuu! Tapahtuman edullisempi early bird -hinta on nyt voimassa tammikuun 2022 loppuun saakka. Tule tekemään huikea tapahtuma yhdessä alan kollegoiden kanssa – nähdään Arkance Summitissa!

Arkance Summitissa on käytössä koronapassi.

Koronapassikäytäntö ja ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen:
1. Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta.
2. Valmistaudu esittämään koronapassi mobiililaitteelta tai paperitulosteena. Henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä. Koronapassin lukemisessa käytettävä lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja.
3. Tulethan Arkance Summitiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Suosittelemme myös maskin käyttöä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

15.3.2022 09:00

Päättyy:  

16.3.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Fredikanterassi 1 B
00520 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Katja Talasvuori

Markkinointikoordinaattori

katja.talasvuori@arkance-systems.com

0405849293

Tietosuojaseloste, tapahtumat ja koulutukset

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä:
Arkance Systems Finland Oy
Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo
Y-tunnus: 2910826-9
Vaihde (09) 2313 2150

Rekisterin yhteyshenkilö
Rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin vastataan viikon kuluessa.

Yhteyshenkilö:
Talous- ja hallintopäällikkö Pirjo Kautto
Klovinpellontie 1-3 02180 Espoo
puh. (09) 2313 2150

Rekisterin nimi
Arkance Systems Finland Oy:n koulutus- ja tapahtumarekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin tarkoitus on ylläpitää Arkance Systems Finland Oy:n järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittautuneiden henkilöiden tietoja. Rekisteriä käytetään tapahtumien hallinnointiin, viestintään ja laskutukseen liittyvissä asioissa.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaista:

  • Organisaation tiedot, kuten y-tunnus, yritys/yhteisön nimitiedot, jakeluosoite, postinumero, postitoimipaikka, taustatiedot (mm. toimiala, henkilökunta- ja liikevaihtoluokka)
  • Asiakkaan/kontaktin tiedot, kuten etu- ja sukunimi, titteli, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Tapahtumaan liittyvät tiedot, kuten ilmoittautumispäivä, perumispäivä, tapahtuman aihe ja viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot
  • Ruokavalio/-allergia
  • Mahdolliset lisätiedot (osallistumiseen tai ilmoittautumiseen liittyvät lisätiedot)
  • Lupatiedot, kuten suoramarkkinointiluvat ja –kiellot
  • Muita asiakkuuden hallintaan liittyviä luokittelu- ja markkinointitietoja

Rekisterin tietolähteet
Henkilötiedot kerätään joko henkilöltä itseltään tai joltain muulta henkilöltä samasta organisaatiosta (oppilaitoksesta/yritykseltä). Rekisterin henkilötietoja ei yhdistetä muihin tietolähteisiin.

Henkilötietojen luovutukset
Tapahtumaan ilmoittautuneiden nimet ja yhteystiedot julkaistaan osallistujien suostumuksella. Lista tapahtumiin ilmoittautuneista on nähtävissä tapahtumasivulla ja/tai tapahtumassa jaettavassa osallistujalistassa. Ruokailun tai majoituksen järjestäjälle ilmoitetaan erikoisruokavaliot, henkilömäärät sekä tapahtuman järjestämiseen tarvittavat henkilötiedot kuten majoittujien nimilistat. Muiden yritysten kanssa yhteistyössä järjestettävien tapahtumien osallistujatiedot jaetaan tarvittavilta osin järjestäville organisaatioille.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. Talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet. Asiakasrekisteriin ja henkilötietoja koskeviin tiedostoihin pääsevät vain sellaiset henkilöt, joilla työtehtäviensä vuoksi on käyttöoikeus tietokantoihin.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§ mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.

Korjausoikeus
Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen henkilötiedon korjaamista. Korjausvaatimus on esitettävä rekisterinpitäjälle kirjallisesti allekirjoitetulla asiakirjalla kirjeitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti.

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.
Kieltopyyntö on esitettävä rekisterinpitäjälle kirjallisesti allekirjoitetulla asiakirjalla kirjeitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti.

Tarkastuspyyntö, korjausvaatimus tai kieltopyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Arkance Systems Finland Oy / Rekisteriselosteet
Klovinpellontie 1-3
02180 Espoo

Tai sähköisesti osoitteeseen
rekisteriseloste@arkance-systems.com