Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Käytä huippuluokan ohjelmistoja dronekuvausaineistojen hallintaan – opi asiantuntijoilta Trimble Business Centerin ja Pointscenen käytöstä

26.4.2023 10:00

Online

Tervetuloa Arkance Systemsin ja Pointscenen maksuttomaan yhteiswebinaariin!

microsoftteams-image-44.png (2.25 MB)

Webinaarin sisältö:

Haluatko kuulla dronekuvausaineistojen käsittelystä ja toimitettavien tuotteiden hallinnasta? Tule mukaan webinaariin, jossa esittelemme Trimble Business Centerin ja Pointscenen käyttöä. 

Trimble Business Center -ohjelmiston hyödyt

Trimble Business Center -ohjelmisto tarjoaa käyttäjälle all-in-one fotogrammetriaohjelmistoratkaisun, joka vie sinut läpi selkeän kolmivaiheisen lähestymistavan. Pääset helposti siirtymään ilmakuvausaineistojen tuonnista lopulliseen toimitukseen. Fotogrammetriamoduuli on yksi Trimble Business Centerin parhaista ominaisuuksista, sillä se vähentää tietojen käsittelyaikaa huomattavasti, mutta samalla säilyttää pistepilvien ja ortokuvatulosteiden laadun.

Pointscene -ohjelmiston hyödyt

Pointscene on helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan suunnitelmiasi, pistepilviäsi, mallejasi ja ortokuviasi. Pointscene säästää aikaa suunnitelman ja suunnittelun muutoksissa, säilyttäen samalla luottamuksen ja korkean laadun. Ohjelmisto mahdollistaa suunnitelmien, pistepilvien sekä ortokuvien jakamisen ja se integroituu suoraan erilaisiin rakennusohjelmistoihin. Vahvista suunnitelmamuutokset helposti ja rakenna luottavaisin mielin.

Tämä webinaari on erinomainen tilaisuus oppia lisää Trimble Business Centerin ja Pointscenen käytöstä dronekuvausaineistojen käsittelyssä ja toimitettavien tuotteiden hallinnassa. Saat asiantuntijoidemme vinkkejä ja vastauksia kysymyksiisi, joten varmista paikkasi jo nyt!

Voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi mukaan live-webinaariin, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen.

Webinaarin pitää:
Tomi Herukka, Software Specialist Arkance Systems Finland Oy
Miika Kostamo, Key Account Manager Arkance Systems Finland Oy
Lauri Hartikainen, CEO Pointscene Oy
Jeremia Hokkanen, Technical Account Manager Pointscene Oy

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   26.4.2023 10:00
Päättyy:   26.4.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online


Lisätiedot

Arkance Systems Oy ja Pointscene Oy

Tietosuojaseloste, tapahtumat ja koulutukset

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä:
Arkance Systems Finland Oy
Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo
Y-tunnus: 2910826-9
Vaihde (09) 2313 2150

Rekisterin yhteyshenkilö
Rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin vastataan viikon kuluessa.

Yhteyshenkilö:
Talous- ja hallintopäällikkö Pirjo Kautto
Klovinpellontie 1-3 02180 Espoo
puh. (09) 2313 2150

Rekisterin nimi
Arkance Systems Finland Oy:n koulutus- ja tapahtumarekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin tarkoitus on ylläpitää Arkance Systems Finland Oy:n järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittautuneiden henkilöiden tietoja. Rekisteriä käytetään tapahtumien hallinnointiin, viestintään ja laskutukseen liittyvissä asioissa.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaista:

  • Organisaation tiedot, kuten y-tunnus, yritys/yhteisön nimitiedot, jakeluosoite, postinumero, postitoimipaikka, taustatiedot (mm. toimiala, henkilökunta- ja liikevaihtoluokka)
  • Asiakkaan/kontaktin tiedot, kuten etu- ja sukunimi, titteli, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Tapahtumaan liittyvät tiedot, kuten ilmoittautumispäivä, perumispäivä, tapahtuman aihe ja viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot
  • Ruokavalio/-allergia
  • Mahdolliset lisätiedot (osallistumiseen tai ilmoittautumiseen liittyvät lisätiedot)
  • Lupatiedot, kuten suoramarkkinointiluvat ja –kiellot
  • Muita asiakkuuden hallintaan liittyviä luokittelu- ja markkinointitietoja

Rekisterin tietolähteet
Henkilötiedot kerätään joko henkilöltä itseltään tai joltain muulta henkilöltä samasta organisaatiosta (oppilaitoksesta/yritykseltä). Rekisterin henkilötietoja ei yhdistetä muihin tietolähteisiin.

Henkilötietojen luovutukset
Tapahtumaan ilmoittautuneiden nimet ja yhteystiedot julkaistaan osallistujien suostumuksella. Lista tapahtumiin ilmoittautuneista on nähtävissä tapahtumasivulla ja/tai tapahtumassa jaettavassa osallistujalistassa. Ruokailun tai majoituksen järjestäjälle ilmoitetaan erikoisruokavaliot, henkilömäärät sekä tapahtuman järjestämiseen tarvittavat henkilötiedot kuten majoittujien nimilistat. Muiden yritysten kanssa yhteistyössä järjestettävien tapahtumien osallistujatiedot jaetaan tarvittavilta osin järjestäville organisaatioille.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin suojattuja. Talletettuihin tietoihin on rajoitetut käyttöoikeudet. Asiakasrekisteriin ja henkilötietoja koskeviin tiedostoihin pääsevät vain sellaiset henkilöt, joilla työtehtäviensä vuoksi on käyttöoikeus tietokantoihin.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§ mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.

Korjausoikeus
Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen henkilötiedon korjaamista. Korjausvaatimus on esitettävä rekisterinpitäjälle kirjallisesti allekirjoitetulla asiakirjalla kirjeitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti.

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.
Kieltopyyntö on esitettävä rekisterinpitäjälle kirjallisesti allekirjoitetulla asiakirjalla kirjeitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisesti.

Tarkastuspyyntö, korjausvaatimus tai kieltopyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Arkance Systems Finland Oy / Rekisteriselosteet
Klovinpellontie 1-3
02180 Espoo

Tai sähköisesti osoitteeseen
rekisteriseloste@arkance-systems.com